Otvorenie obchodného domu bauMax v Poprade

02.11.2005 Poprad

Bratislava, 31. október 2005 – bauMax, najväčší prevádzkovateľ hobby predajní v Slovenskej republike, otvorí 10.novembra 2005 v Poprade v poradí už jed...
Bratislava, 31. október 2005 – bauMax, najväčší prevádzkovateľ hobby predajní v Slovenskej republike, otvorí 10.novembra 2005 v Poprade v poradí už jedenástu predajňu na Slovensku. Nové obchodné centrum prinesie popradskému regiónu 66 nových pracovných príležitostí. Zákazníkom zo širokého okolia ponúkne výber zo sortimentu vyše 35 000 výrobkov za zaujímavé a bezkonkurenčné ceny, čím zabezpečí mestu Poprad vyššiu atraktivitu z hľadiska poskytovania obchodných služieb.

Brány novej predajne bauMax budú otvorené od 10. novembra v Poprade. Najmodernejšia predajná koncepcia sústredená na ploche 8 210 m2 reaguje na vzrastajúce nároky zákazníka na vysokú kvalitu a širokú ponuku produktov, ako aj na profesionalitu predajného tímu či moderné usporiadanie interiéru. Parkovacia plocha bude ponúkať 246 miest. Nový popradský bauMax bude slúžiť zákazníkom sedem dní v týždni.

„ V kompletnej ponuke rozdelenej do tzv. štyroch svetov – Stavba, Záhrada, Náradie a Bývanie – nájdu zákazníci všetko potrebné na výstavbu domu alebo k jeho rekonštrukcii, na vybavenie interiéru, ručné, ale i elektrické náradie rôznych značiek. Súčasťou predajného sortimentu bude už tradične bohatý výber rastlín, prípravkov a produktov na realizáciu a skrášlenie záhrad “ , hovorí Marek Šulc, tlačový hovorca spoločnosti bauMax pre Slovenskú republiku.

Firemná stratégia spoločnosti bauMax je založená na upevňovaní dôvery a budovaní dobrých vzťahov so zákazníkmi, ktorým sa chce priblížiť aj poskytovaním ďalších nadštandardných služieb, ako napr. rámovanie obrazov, rezanie dreva, požičiavanie náradia, doprava tovaru na miesto určenia alebo miešanie farieb.

Ďalším krokom smerom k zákazníkom je finančná politika, ktorá umožňuje nákup na splátky, zaručuje cenovú garanciu, garanciu vrátenia peňazí a nakoniec i možnosť nakupovania prostredníctvom novej zákazníckej karty bauMax. Zákazník tak môže získať ročný bonus až vo výške 10 %, zvýhodnené služby a tiež mimoriadne ponuky.
 

Vyberte región